Düzcede Deprem : BoÄŸazda dev vinç! / 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde .

Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi.

17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi.

Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 . Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor. 17 ağustos'taki 7.6 büyüklüğündeki marmara depremi'nde 18 bin 373 kişi hayatını . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı.

Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi.

Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu.

17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. 17 ağustos'taki 7.6 büyüklüğündeki marmara depremi'nde 18 bin 373 kişi hayatını . Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi.

Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . 17 ağustos'taki 7.6 büyüklüğündeki marmara depremi'nde 18 bin 373 kişi hayatını . Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor.

Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 . 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . 17 ağustos'taki 7.6 büyüklüğündeki marmara depremi'nde 18 bin 373 kişi hayatını . Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu.

Düzcede Deprem : BoÄŸazda dev vinç! / 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde .. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi.